Интериорен дизайн – минимализъм в бяло

Интериорен дизайн в бяло

Интериорен дизайн – минимализъм в бяло
Не само малките пространства са предизвикателство. Вижте едно по-голямо пространство, проектирането на което, за нас беше истинско удоволствие.

Интериорен дизайн на малка дневна “ул. цар Симеон” гр. София

Интериорен дизайн - малка дневна

Много от нас живеем в големия град, където апартаментите са с малки и предизвикателни за интериорния дизайн пространства. Да се справим с всяко едно от тези пространства е нелека задача. Все повече хора се обръщат към мен с молбата да помогна за едно такова – сложно, малко пространство. Трудно се решават цветове, композиция и обеми, когато не си се сблъсквал с това – дори да е за малкия ти нов дом. А домът е не само четири стени. Домът е място където споделяме най-съкровенните ни моменти и емоции. Днес ще ви разкажа за една дневна, която прилича на вашата.

Интериорен дизайн “Суши бар Икигай” – гр. Пазарджик

Интериорен дизайн - суши бар Икигай

Суши Бар Икигай се намира в гр. Пазарджик и е собственост на младо и много мило семейство, решило да развива собствен бизнес в родния си град. Заведението се намира в емблематична сграда, но решението за интериорен дизайн трябваше да е съвременно и да отговаря на младежкия дух на собствениците….

Вътрешен дизайн на къща “Контрасти”

Интериорен дизайн - дневна - 3

Интериорният дизайн, в съвременния си прочит, е все повече реконструкции на стари сгради. Такъв е случая и с последния ни по-голям проект. Старите сгради винаги са предизвикателство и носят със себе си много интересни казуси за решаване, както в адаптацията си – така и в интериорния дизайн. В случая на този обект задължително беше да се работи с инженери и архитекти. Преди да стигнем до същински интериорен дизайн, трябва да решим всички съпътстващи проблеми, които не се виждат на красивите снимки, които публикуваме, когато приключим един обект.

VAGABOND пише за Night Fox Design

Скъпи приятели, с голяма радост споделям с вас първата публикация в медиите за моето интериорно и архитектурно студио! Прекрасната статия от нашите партньори от VAGABOND можете да прочетете в онлайн изданието им, както и – ако имате абонамент за хартиеното им издание.

Уникален интериорен дизайн на хол – как да го постигнем?

Интериорен дизайн на хол

Няколко безценни съвети за организирането на дневното пространство

I. Как да организираме пространството?
Първият и най-важен въпрос, който можете да си зададете е този. Не е ли организирано правилно пространството – колкото и красиви да са мебелите и цветовата схема – пак дневната ще седи разхвърляна и десинхронизирана.
Зонирайте дневната на необходимия брой зони:
1. Зона почивка
2. Зона хранене
3. Кухня
4. Домашен офис