Архитектура - комплекс от къщи в с. Гурмазово, община Божурище

Къщата – архитектура, която подобрява начина на живот:

Големият град става все по-голям и шумен, а много млади хора решиха да променят начина си на живот и да се преместят в по-малко населено място. Същевременно обаче имотите, които се търсят трябва да са в непосредствена близост до големия град. Това дава възможност за по-лесно придвижване до работното място. Всички тези фактори водят до развитието на сателитни населени места, които предлагат чист въздух, и близост до града. Днес ще ви разкажа за новия проект, над който работя. Къщите отдавна са се доказали като архитектура за семейства, която предлага спокойствие, зеленина и самостоятелност, напълно различни от етажната собственост.

архитектура - къща
архитектура – къща

Къща в с. Гурмазово – спокойствие до големия град 

Село Гурмазово е много спокойно населено място, чиято непосредствена близост до гр. София прави много атрактивно за млади семейства. Нашите имоти се намират на границата между селото и град Божурище. В близост има спирки на градски транспорт, а имотите се намират в нов, развиващ се квартал. Разработвам три къщи, които са свободни за продажба, а тази, намираща се в УПИ-1 не е обявена за продажба. Сградите разполагат с всичко необходимо за едно четиричленно семейство. Освен това разполагат с голям южен двор, който може да бъде озеленен според изискванията на новите собственици. Един от имотите е ъглов, а два са вътрешни. 

архитектура - къща
архитектура – къща

Архитектура – външната красота на една сграда

Архитектурата е функционалност и красота. Когато разработвах типовия проект за тези три къщи търсех максимална функционалност, която да даде на новите собственици високо ниво на комфорт. Фасадите на къщата са съвременни, използвани са висок клас строителни материали, а сградата съчетава в себе си класическите тухли и камък в един напълно съвременен прочит. Големи ветрини, които отварят погледа към красив двор, допълват това бижу, което бихте могли да наречете свой дом. 

Разпределенито е максимално изчистено. Къщата разполага с дневна с кухня, котелно и тоалетна на първия етаж. На втория етаж къщата разполага с две просторни спални и голяма баня. 

Арх. Николина Сергиева

Разгледайте разпределенията в галерията.
За повече информация относно къщите – обадете се на тел: 0885195473  – Иван Георгиев

 

 

 

Прочети още

Интериорен дизайн - малка дневна

Бъдете първи!

Абонирайте се за нашите статии и промоции!

Няма да ви занимаваме с глупости! Обещаваме. Прочетете нашите политики за поверителност!